گوناگون

7 نکته برای کاربران قدرتمند بازی رایانه شخصی

1. یک بازی غیر استیم را به کتابخانه خود اضافه کنید

گاهی اوقات بازی هایی که می خواهید بازی کنید در استیم استور نیستند. به عنوان مثال، فرض کنید که Star Wars: Battlefront II به دلایل عجیب و غریب در لیست علاقه مندی شما قرار دارد. Battlefront II فقط برای خرید از فروشگاه Electronic Arts Origin (روی رایانه شخصی) در دسترس است، بنابراین باید آن را مستقیماً از شرکتی خریداری کنید که گیمرها دوست دارند از آن متنفر باشند.

شما باید این برنامه را دانلود کنید و از تاب دادن شمشیرهای نوری لذت ببرید، ولی افسوس ، داشتن ایده ی دو مشتری به صورت جداگانه برای راه اندازی بازی ها را دوست نخواهید داشت، پس Valve، برای شما راه حلی دارد.

شما میتوانید با انجام Star Wars: Battlefront II یا هر نوع بازی رایانه ای دیگر را با کلیک کردن روی گزینه Add A Game در قسمت چپ پایین رابط، و بعد از آن انتخاب گزینه Add a Non-Steam Game به عنوان یک بخش از کتابخانه Steam ، نشان دهید. سپس به راحتی میتوانید یک عنوان را انتخاب کرده و روی گزینه Add Selected Programs کلیک کنید.

2. بازی های استیم را مخفی کنید

گاهی اوقات شما فقط باید یک بازی ویدیویی را مخفی کنید. ممکن است عنوانی باشد که به ندرت بازی می‌کنید یا به احتمال زیاد، بازی‌ای است که دوست دارید و نمی‌خواهید دیگران بدانند که دارید بازی می‌کنید. پس از همه، چه کسی می خواهد برای داشتن I Love You برشته شود، سرهنگ سندرز! شبیه ساز دوستیابی خوب با انگشت لیس؟

مخفی کردن یک بازی ساده است. شما روی عنوانی کلیک راست کرده و سپس روی Manage > Hide This Game کلیک کنید. اکنون، تنها راه برای دیدن بازی در کتابخانه خود این است که نام آن را در کادر جستجو کلید بزنید. برای معکوس کردن عمل ناپدید شدن، بازی را جستجو کنید و سپس روی Manage > Remove From Hidden کلیک کنید. اطلاعات کامل

3. تصویر بزرگ را ببینید

تمایل Valve برای تبدیل Steam به بخشی از مرکز سرگرمی شما باعث شد که این شرکت حالت تصویر بزرگ را ایجاد کند، یک رابط ساده که برای استفاده با نمایشگرها و تلویزیون های صفحه بزرگ طراحی شده است.

این رابط با کلیک کردن روی View > Big Picture Mode فعال می‌شود، این رابط به شما امکان می‌دهد با استفاده از گیم‌پد، ماوس یا کنترلر Steam اخیر و عالی، کتابخانه بازی، فروشگاه Steam، تابلوهای پیام انجمن و کلاینت چت را پیمایش کنید.

4. به بازی در رایانه دیگری با Steam Cloud ادامه دهید

آیا می‌دانستید که می‌توانید پیشرفت بازی خود را در فضای ابری ذخیره کنید و بدون از دست دادن یک ضربه، جلسه بازی خود را در رایانه‌ای دیگر از سر بگیرید؟ با فعال کردن Steam Cloud (Steam > Settings > Cloud > Enable Steam Could Synchronization)، ذخیره‌های بازی شما در سرورهای Valve ذخیره می‌شوند، که به شما امکان می‌دهد از جایی که کار را متوقف کرده‌اید ادامه دهید.

لطفاً توجه داشته باشید که این ویژگی برای هر بازی در دسترس نیست. گفته می شود، یک دسته کامل از آنها از آن حمایت می کنند.

5. کتابخانه بازی Steam خود را به اشتراک بگذارید

فقط به این دلیل که کتابخانه بازی های رایانه شخصی شما دیجیتالی است، به این معنی نیست که نمی توانید بازی ها را به دیگران در خانواده خود قرض دهید. اشتراک گذاری کتابخانه خانوادگی به شما امکان می دهد بازی های خود را به حداکثر 10 نفر دیگر که از یک رایانه بازی استفاده می کنند قرض دهید.

با مراجعه به Steam > Settings > Family و سپس روی کادر تأیید اشتراک گذاری کتابخانه در این رایانه، آن را فعال کنید. هنگامی که درخواست مجوز کاربر دیگری را تأیید کردید، او می‌تواند عناوین موجود در کتابخانه شما را دانلود و پخش کند  به جز آنهایی که ممکن است به کلید امنیتی شخص ثالث نیاز داشته باشند. آنها سیوهای بازی خود را نیز دریافت می‌کنند، بنابراین لازم نیست نگران پیشرفت شما باشید.

6. نرخ فریم مانیتور

ما واقعاً متنفریم که شمارش نرخ فریم به بخش مهمی از گفتمان بازی های ویدیویی آنلاین تبدیل شده است، عمدتاً به این دلیل که تعداد کمی از گیمرها فداکاری هایی را که گاهی برای اجرای یک بازی با سرعت 60 فریم بر ثانیه باید انجام دهند، درک می کنند. اما مواقعی وجود دارد که می خواهید ببینید که چگونه دکل شما چند ضلعی ها را فشار می دهد.

مثلاً بگویید، می‌خواهید عملکرد بازی‌هایتان را با یک GPU جدید نصب شده در رایانه شخصی‌تان ببینید. به Steam > Settings > In-Game بروید و FPS Counter را فعال کنید. سپس، پس از راه‌اندازی بازی انتخابی خود، یک شمارنده نرخ فریم روی صفحه را مشاهده خواهید کرد.

همچنین می توانید رنگ کنتراست بالا را فعال کنید تا شمارنده به راحتی روی صفحه قابل شناسایی باشد و مکان آن را روی صفحه تنظیم کنید.

7. بازپرداخت یک بازی Steam

همیشه ریسک کمتری در خرید بازی های ویدئویی وجود داشته است. امکان دارد که این بازی بوت نشود. یا از نرخ فریم بدی رنج ببرد. خوشبختانه باید به شما بگوییم که برنامه بازپرداخت Valve به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید این خطرات تا کاهش دهید. با کلیک روی گزینه Help > Steam Support، Steam فهرستی از خریدهای اخیری که شما انجام داده اید به نمایش گذاشته میشود. روی بازی مورد نظر و مشکلات مربوط به آن کلیک کنید، شما بعد از آن به صفحه ای هدایت خواهید شد که به شما اجازه داده میشود که در خواست بازپرداخت داشته باشید. این درخواست باید حدود دو هفته بعد از خریدتان انجام شود، و باید بازی مورد نظر خود را به مدت دو ساعت انجام داده باشید.می‌توانید مبلغ بازی، DLC، خریدهای درون بازی، پیش‌سفارش‌ها و حتی سخت‌افزار مانند Steam Controller و Steam Link را بازپرداخت کنید.

توجه: Streets of Rage 4 یک بازی بیت‌آپ عالی است. فقط به خاطر تظاهرات اینجا ذکر شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا