معرفی بازی جدید

معرفی بازی انقلاب 1979

ما در این مطلب سعی داریم شما را با یک بازی جنجالی و پرطرفدار که سازنده آن یکی از هموطنان ایرانیمان میباشد آشنا سازیم. بازی انقلاب 1979یا همان 1979 Revolution  یک بازی ویدیویی اندرویدی و ویندوزی میباشد. این بازی بر گرفته از اتفاقات واقعی در انقلاب ایران است که به افراد اجازه می‌دهد تا تجربه‌ای بسیار عمیق از حضور در انقلاب سال 1979 ایران را داشته باشند. شما به عنوان بازی کن می‌توانید نقش کسی را بازی کنید که واقعاً در آن زمان حضور داشته است.

انقلاب1357آیا تاکنون پیش آمده که بتوانید سرنوشت یک شخص را تغییر دهید یا به عبارت دیگر درانتخاب مسیر زندگی یک نفر سهیم باشید، تصمیم هایی که با موفقیت آنها خوشحال و با شکست آنها شدیداٌ احساس ناراحتی می کنید. یکی از امتیازاتی که این بازی به شما میدهد این است که میتوانید با انتخاب هایتان شخصیت یک نفر را تعیین نمایید.این بازی روایتگر انقلاب سال 1357 ایران است که بسیاری از ما آن زمان و حال و هوا را تجربه نکرده ایم.

در این بازی که از چند زبان مختلف نظیر انگلیسی، روسی، عربی، اسپانیایی و ترکی پشتیبانی می کند، شما نقش عکاس و خبرنگاری به نام رضا را بازی خواهید کرد که قرار است در میان هیاهوی انقلاب تمام جوانب آن را به شیوه تصویر و قلم، ثبت و ضبط کند. در طول بازی ماجراهای بسیاری پیش خواهد آمد که شما باید آن را مدیریت کنید.این بازی با قیمت 5 دلار در اپ استور عرضه شده است که شما می توانید نسخه کرک شده آن را به رایگان از کافه اپل دریافت نمایید و تجربه ای تازه از بازی های ماجراجویی داشته باشید. توجه داشته باشید که برای نصب بازی های کرک شده، شما باید دیوایسی جیلبریک شده داشته باشید.بازی «انقلاب ۱۹۷۹» در دو نسخه برای سیستم های عامل ویندوز و او اس ایکس (رایانه های شرکت اپل) و با قیمتی معادل ۱۰ دلار به فروش می رسد.

مشخصات بازی انقلاب ۱۹۷۹:

– گرافیک مطلوب

– داستان بازی بر اساس واقعیت

– سبک ماجراجویی

– برنده صدها جایزه از منتقدین

نوید خوانساری بعنوان طراح و سازنده این بازی طی مصاحبه ای، ایده اولیه آن را اینگونه شرح داد:

“قرار است در این بازی، وقایع اصلی و مهم انقلاب ایران (سیر پیروزی انقلاب و تسخیر لانه جاسوسی) به تصویر کشیده شود و برای کاربران این امکان ایجاد شود تا در قالب چندین شخصیت مختلف، مسیر انقلاب را به دلخواه (با توجه به گرایش های سیاسی و مذهبی خود) تغییر دهند.”

اما چندی بعد به دلایل نامعلومی، این پروژه دستخوش تغییرات اساسی شد و بازی از مسیری که قبلاً برای آن مشخص شده بود، به یک بازی با داستانی خطی تبدیل شد.این بار خوانساری رسماً وجود مشکلات مالی و عدم کیفیت مطلوب را عامل این تغییر معرفی کرد و اعلام داشت که قصد دارد تا بازی را با کسب بودجه مناسب و با کمک یک تیم حرفه ای و با تجربه به گونه ای شایسته تر تولید نماید.

از جمله افرادی که در این روند جدید به پروژه خوانساری پیوستند، مایکل ستبون (Michael Setbon) عکاس خبری معروف بود که در زمان حضورش در ایران، عکس‌هایی از انقلاب تهیه کرده بود. بنا به اطلاعات منتشر شده شخصیت اصلی این بازی رایانه ای یک عکاس خبری به نام رضا شیرازی است که پس از بازگشت به ایران خود را در بحبوحه انقلاب سال ۱۳۵۷ ایران می یابد. او با همراهی دوست نزدیکش به نام بابک با شخصیتهای مختلف درگیر در اعتراضات بر ضد رژیم پهلوی آشنا می شود. شخصیت رضا باید در این گیرودار دست به انتخاب هایی بزند که سرنوشت خود او، خانواده و دوستانش را تعیین می کند.این بازی رایانه ای به شکل چند قسمتی تهیه شده و دارای چند مسیر متفاوت است، به این معنا که بازیکن با توجه به انتخاب هایی که در جریان بازی انجام می دهد با شرایط متفاوتی روبرو می شود. بازیکن امکان تغییر مسیر انقلاب را ندارد اما می تواند شخصیت رضا شیرازی را تعیین کند.انقلاب97

 

خوانساری در مصاحبه خود با سی ان ان (CNN) بازی 1979 را یک بازی ”دنیای باز” قلمداد می­ کند و در بخشی از این گفتگو می گوید: “در نسل جدید به خصوص در غرب و سایر کشورهای دنیا ایران را به عنوان جایی می شناسند که زنان آن محجبه و مردان آن ملا هستند. من برای تغییر این دیدگاه و دیدن سالهای دهه 70 میلادی توسط مردم جهان این بازی را تولید کردم. “

البته هر بازی کامپیوتری که طراحی می شود  در ابتدا یکسری موافقان و مخالفانی دارد که به نقد و بررسی بازی می پردازند ، این بازی نیز مانند سایر بازی ها طرفداران و مخالفانی دارد. با این حال از ظاهر پوستر و دیگر تصاویر بازی به نظر می رسد، بازی یاد شده خواسته یا ناخواسته انگیزه مذهبی و اسلامی مردم ایران در شکل گیری انقلاب اسلامی را کمرنگ تر از میزان واقعی جلوه داده است. باید منتظر بود و پس از انجام بازی به تحلیل آن پرداخت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا